Fiskespön

Fiskespön

Varje metspö måste ha en viss grad av flexibilitet, vilket beror i viss grad på det material av vilket den är gjord. Populära material för ett fiskespö är bambu, glasfiber och grafit. Bambu är billig, stark och har en draghållfasthet överlägsen mjukt stål. Bamboo styrka till viktförhållande överträffade grafit. Glasfiber är hållbart och billigt också. Bambu och glasfiber stavar är populära bland nybörjare. Många experter sportfiskare gynnar grafitstavar eftersom de är starka, lätta, slitstarka och extremt känslig för känslan av en fisk som är färdig att slå till. Längden på din metspö beror på fiske lokalen och vilken typ av fisk du söker. Diametern av stången påverkar dess flexibilitet. Ju större diameter kommer mindre flexibla staven vara. För stor fisk, välj en kort spö med en avsevärd diameter. Rod handtag är vanligen gjorda av kork eller skum. Valet är en fråga om personlig preferens.

fiskeutrustning

fiske~~POS=TRUNC

Det finns fyra huvudsakliga typer av fiske rullar: fluga cast, bete rösterna, spin rösterna och spinning. Spinnrullar är de mest populära och är lätta att använda. Spin gjutning rullar är hybrider av snurrande hjul och bete gjutning hjulen och har ett omslag som hjälper till att hålla linjen från trassel. Linjen betalar ut genom ett hål i locket. Både spinning och snurra gjutning rullar montera under staven handtag. Bete gjutning rullar montera ovanför staven handtag och hämta linjen på en roterande spole. Dessa stavar fungerar bra för större fisk, saltvatten fiske och havsfiske. Flyga fiskeutrustning rullar beror på vikten av linjen, inte vikten av ett lockbete och sänke, för att få en lätt drag ut över vattnet. Dessa rullar är utformade för att rymma tjockare, tyngre lina och har få mekaniska delar.

Även den enklaste fiskeutrustning, såsom en grundläggande spö och rulle, står många brittiska sportfiskare väl till pass när det gäller att landa dem trofé fisk.

Jimmy Stain är en fiske och jakt professionell utrustning och en del av keenstackleandguns. Han har mer än 25 års erfarenhet fiske efter alla typer av fisk, och 15 års verksamhet och Internet erfarenhet. Keens är en ultimat källa för fiske och jakt utrustning, oavsett vilken typ av fiske eller jakt utrustning du väljer, är det bästa du har råd Keens butik. Keens specialiserar sig på fiskeutrustning, fiskeredskap, jaktutrustning, för att vara mer exakt fiskeutrustning till salu, flugfiske utrustning, Fiskeredskap utrustning, karp fiskeutrustning, Havsfiske utrustning, karp fiskeredskap, Grov fiskeredskap, Fiskeredskap lådor, Sea fiskeredskap, fiskeredskap butiker, Fly fiskeredskap, bågskytte jakt utrustning, Bästa jaktutrustning, köpa jaktutrustning, Deer jaktutrustning, bowhunting utrustning, jaktutrustning.

fiskeutrustning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s